A | A
Print pagina

Bureau Apeldoorn zoekt 10 nieuwe deelnemers!

Het succes van Bureau Apeldoorn wordt ook buiten Riwis herkend, waardoor er meer werk is dan de huidige acht deelnemers aankunnen. Daarom zijn wij op zoek naar 10 nieuwe deelnemers.

Wat is Bureau Apeldoorn?
Bureau Apeldoorn is een onderzoeksbureau waar mensen met cliëntervaring een onderzoek van A-Z uitvoeren. De onderzoeken die Bureau Apeldoorn uitvoert zijn uniek omdat de ervaringsdeskundigheid van de onderzoekers wordt ingezet om het resultaat te verbeteren. Wie kunnen immers beter de ervaringen in de zorg te onderzoeken, dan de mensen die de zorg van binnenuit kennen?

Onderzoek uitvoeren
Bureau Apeldoorn leert iemand wat het is om medewerker/collega te zijn. Dit doen we vooral in de praktijk: tijdens het uitvoeren van onderzoeken. De werkzaamheden worden verdeeld onder de deelnemers, afhankelijk van hun interesses en kwaliteiten. De deelnemers worden getraind in het doen van onderzoeken en gecoached door een professional bij alle drempels die zij ervaren tijdens het werk. Een deelnemer kan bij ons maximaal 8 dagdelen per week terecht.

Deelnemers gezocht
Ben of ken jij iemand die interesse heeft om bij Bureau Apeldoorn te werken? Neem dan vooral contact met ons op: sverhoef@riwis.nl of 06-24358014. Kijk eens op www.bureau-apeldoorn.nl voor meer informatie.

Team Bureau Apeldoorn