A | A
Print pagina

Geslaagde ggz-vrijwilligersavond!

Op vrijdag 7 oktober was de ggz-vrijwilligersavond om onze vrijwilligers te bedanken voor hun geweldige inzet voor onze cliënten en organisatie.

De vrijwilligers kwamen rond 17.30 aan bij locatie Stayokay in Apeldoorn, waar ze werden verwelkomt met een lekker drankje.
De avond werd geopend door ondergetekende. Waarna Erna ten Have, voorzitter Raad van bestuur onze vrijwilligers bedankte en vertelde wat de ontwikkelingen zijn bij Riwis: samen staan we sterk en kunnen we mooie dingen bereiken voor onze cliënten en de organisatie!

Er stonden barbecues onder een afdakje en er was een lopend buffet. Er is heerlijk gegeten en gedronken. Ook was er live muziek verzorgd door zwager en co. De sfeer zat er goed in en er is veel gekletst en gedanst. Aan het einde van de avond hebben alle vrijwilligers een kleine attentie mee naar huis gekregen.

Een enorm gezellige en geslaagde avond!

Sanne Libert,
vrijwilligerscoördinator GGZ

 

Meer weten over vrijwilligerswerk?
Als u dit formulier invult, nemen we contact met u op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen: http://www.riwis.nl/formulieren/1/aanmeldingsformulier-vrijwilligerswerk-ggz